// Miss Mustache !

Bonjour!

RARELY UPDATE ANY ENTRY IN THIS BLOG. MORE ACTIVE AT Click Here

This blog for tutorial. My blog diary is Amazing Beautiful :)  



Tagboard




My Melody


Visit dem'

 AUNI
 ALIA
 BIHA



The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Sweet Moment
Assalamualaikum and holaaa fellas, earthlings, peeps, sayangs. dah cukup. haha

act harini anis hang out dengan kawan. saje jek nak ingatkan nak teman beli beg. haha. sampai lupa kot nak beli. haha. forgetful. haha. kami pergi billion. omma zifah antaa kiteorang. ahaha. dalam kereta asek gelak jek. haha. auntie zifah tarik tudung omma. sumpah kelakar. haha. dorang cakap kami ketawa samaa. mana adaaa. haha. lain laaa. anis suare nyaring --' dah sampai tu pergi jalan-2. first skali mesti pergi toilet. haha. then jalan-2 tawau keliling billion tu. akhirnyaaaa kami makan. haha. ingatkan nak makan pizza hut. tapi bajet lari lah. makan jek laaaa KFC. kami makan yang sama. nanti anis tunjuk kan gambar nyee okay. kalau tak snap gambar memang tak sah. kami pun snap lah gambar. memang happening. btw kita jumpa kak pika dengan adek dia dengan akak tu #anis lupa nama. sorry heeee. heheeee :) lepas makan. kami jalan beli shawl. haha. memang tak sah kalau tak beli shawl tahuuu. haha. then kami pergi bandar pontian #area jalan taib lah. kami jalan kaki. okay aminah mengomel banyak tahu takkkkkkk. aduh penat aku dengan kau bebel. haha. ape lagi L for you. hehehe. dahtuh jalan pergi tengok kasut. beg. haha. pergi 7E. haha. then anis memang nak beli kain tu. akhirnyeeee tercapai jugaaaa. haha. beli satuuuuuu. sukaaa nyee. hoho. 

Lepas penat berjalan. kitorang pergi rumah minah. haha. kat sana lah banyak gambar. haha. sangat best. pergi kedai. haha. kene ngurat #haha. okay abaikan taw. haha. jalan punya lah jauh semata-2 nak beli air. then snap gambar, duduk macam orang gilaa. tenagh jalan kitorang duduk. ade bran ke ? haha. memang best lah. tapi aieshah a.k.a lesbo saya tade laaaa. hurmmmmm. sedihhhh. haihhh! act nak ajak awak. tapi takut awak takboleh pergi. nanti awak sedih takboleh. so kitorang tak ajak laaaa. hurmmm. sorry okay sayang ?

okay masa untuk show pic yang kitorang snapp ni. GEGILAAAAAAAA!

                                                      ni first candid pic taw. suke sangat!

                                act anis taktahu pun anis buat apa time ni. nampak macam marah kan ?
                                                             takpun taw act. huhu

                                            satu berpunya. satu dalam proses. satu masih single

                                                      ni candid anis snap. haha.

                                                       haziq . Love for you. harhar

ni kami makan yang sanaa. yang atas minah. yang bawah kanan anis. yang bawah kiri zifah




hahaha. muka kami tak secantek kamu. tapi kami ada muka. haha LOL merepek. miss this moment. i love you sayangssss. Assalamualaikum

Labels: